mikroart

Filmovi ''Beba Vs. Tuta'' i ''Mucavac'' te film Luke Klapana ''Naš Kruh'' koji je 2008. godine nastao u produkciji FKVKZ-a sudjelovali su u natjecateljskom dijelu 3. Mikro ARTA.  Mikro ART međunarodni je festival amaterskog filma koji je po treći puta održan od 28. – 29. 09. 2012. godine u Beogradu. Naši filmovi izabrani su kao službena konkurencija među četrdeset filmova koji su prikazani za dva dana trajanja festivala.

luka anima

 U sklopu programa povodom Dana grada Zaprešića u galeriji ''Anima'' koja se nalazi u prostoru Srednje škole ''Ban Josip Jelačić'' u četvrtak 11. listopada 2012. godine s početkom u 19 i 30 sati povjesničar umjetnosti Stanko Špoljarić otvorit će izložbu slika Luke Klapana.

Više...

umirov marti 032

Slike sa izleta umirovljenika sa proslave Martinja 2012 - Čakovec - Štefova klet. Sve je popratino ffval

pogledajte slike ...

frfkarlovac

Ove godine FFVAL-ov film "Milanovih 5 minuta" uvršten je u natjecateljski progam Four River Film Festivala Karlovac. Dojmovi našeg posjeta su bili odlični. Organizacija za svaku pohvalu. Prvi puta smo sudjelovali sa filmom ''Milanovih 5 minuta'' i oduševljeni smo!  Već se počinjemo spremati za iduću godinu.

Autorice filma su Anita Kostanjčar, Iva Kajfeš, Kristina Kuković

Pogledajte slike našeg posjeta festivalu ...

Više...

izlozba2012 24 mala

U Luki u prostorijama doma kulture održana je izložba naših umjetnika i članova ffvala. Prvog dana na otvaranju izložbe okupilo se 50-tak uzvanika koji su pogledali izložene slike i fotografije, pogledali filmove ffvala. Riječi podrške uputili su nam i Stanko Špoljarić, Tajnica Hrvatskog filmskog saveza Vera Robić-Škarica te zamjenik načelnika Općine Luka Damir Hržina. Izložba je trajala 3 dana za koje vrijeme ju je pogledalo 167 posjetitelja. Zahvaljujemo se također i svim sponzorima (Mesnice Jambrešić, Slastičarnica Nautilus, Trgostil) bez kojih bi nam bilo znatno teže organizirati ovaj događaj u Luki.

Pogledajte slike sa izložbe

slike...

 

FFVAL-ove nagrade i priznanja

 

Više...

spica

Eto, nakon godina mukotrpnog rada konačno je imamo.
Pogledajte naš đingl, tj. najavnu špicu.
Želimo joj puuuuuno pojavljivanja
u našim filmovima, crtićima...

Više...

Selekcijska komisija 49. revije odabrala filmove

I ove godine je na državnu reviju hrvatskog filmskog i video stvaralaštva djece ušao video uradak djece iz OŠ Luka i članova FFVAL-a.

Pročitajte opširnije....

 

Više...

ffrevija5+ za najmlađe članove FFVAL-a (Foto-Film-Video Amateri Luke), koji su u prošloj sezoni napravili animirani film "BEBA VS. TUTA" i dokumentarni film "RAZGOVOR S BOGOM" s kojima su se plasirali unutar 94 odabrana, od ukupno 152 pristigla filma za konkurenciju na 48. reviji filmskog i video stvaralaštva djece, koja se održala od 23. do 26. rujna 2010. u Zagrebu i time predstavili Općinu Luka i Osnovnu školu Luka.

 

Više...

skup

24.2. u svečanoj ali skromnoj atmosferi održana je godišnja skupština udruge ffval na kojoj je napravljen rezime svih aktivnost u protekloj godini, izneseno financijsko izvješće udruge te predstavljen i usvojen plan rada udruge za 2012 godinu.

Više...

Izuzetno smo ponosni i željeli bismo istaknuti naša tri vrijedna člana koji se ističu od ostalih jer su, uz vrlo veliki doprinos klubu, u duši i veliki umjetnici. Svatko se pronašao u nekom od područja - filmsko područje, slikarstvo i fotografija

Predstaviti ćemo vam ih redom:
Luka Klapan
Zdravko Postružin
Luka Šimunjak

Više...


Na One Minute Film & Video Festival u Švicarskoj FFVAL-ov jednominutni film Beba vs. tuta nominiran je od 160 prijavljenih radova među prva tri jednominutna uratka. Radi se o poznatom i priznatom međunarodnom festivalu jednominutnih filmova i svakako je to veliko priznanje radu FFVAL-ovih članova. Nažalost film nije pobijedio ali i ovo se smatra veliki uspjeh.

Žanr: kratki dokumentarni film
Autor: Mladen Božić
Godina: 2010.g.
Voditelj: Mladen Božić
Trajanje: 0:59

Više...

Pogledajte kako su objektivi naših vrijednih članova propratili ovogodišnju čehatvu perja u Luki...

 

Više...

cuvar uspomene pozivnica mala

Obavještavamo sve ljubitelje filma kako će naš istaknuti član i višestruko nagrađivani autor Luka Klapan u svojoj rodnoj Pridragi dana 12. kolovoza s početkom u 20 i 30 sati u Kripti crkve Gospe od Ružarija, a u organizaciji i pod pokroviteljstvom Općine Novigrad te župe Pridraga upriličiti filmsku tribinu na kojoj će biti prikazani filmovi ''Čuvar uspomene'' i ''Pridraški fragmenti''.

Čast nam je pozvati Vas da svojim prisustvom uveličate ovaj događaj nakon kojeg će se uz domaću spizu i dobru kapljicu vina nastaviti ugodno druženje.

Fivia2012 mala

Naša vrijedna članica Tea na međunarodnom filmskom festivalu FiVia Berlin 2012 dobila je diplomu za Bebu i tutu. Izuzetno smo ponosni na ovu nagradu jer su samo rijetki dobli diplomu za svoj uradak tako da ova nagrada ima iznimno značenje i priznanje za rad našeg kluba

U Luki je uz angažman naših mještana osvanulo jedno skijalište sa vučnicom. Uz zabavu, kuhano vino i šale pogledajte kakve su se nove skijaške (i sanjkaške) nade spuštle na tom skijalištu koje je imalo čak i skakaonicu. FFVAL je to sve snimio pa pogledajte ...

Više...

Žanr: animirani
Autori:
Godina: 2013.g.
Voditelj:
Trajanje: 0:58

Više...

Naš predsjednik si je dao truda i obišao Luku te fotografirao nove stanovnike koji su se pojavili u dvorištima.

Pogledajte kako su izgledali ti stanovnici jer ih nažalost više ne možete vidjeti nigdje osim na našim stranicama ...

snjegovići

Više...

Više članaka...

Stranica 4 od 5

4

Naši sponzori

Baner
Baner

Naš newsletter

Posjećenost

Posjete Sadržajima : 329966

Pretraživanje

Linkovi