Festivali

Gostovanja ffval-a na festivalima i revijama

tuzla1

Dokumentarni film Luke Klapana Tragovima naših predaka koji je nastao u našoj produkciji izabran je u službenu konkurenciju za dokumentarni film šestog po redu Tuzla film festivala južnoslavenskog filma na kojem i ove godine sudjeluje niz hrvatskih filmaša. Filmski festival u Tuzli održava se svake godine u organizaciji neprofitne udruge...

Više...

streaming1

U službenoj konkurenciji desetog jubilarnog izdanja festivala koji se ove godine od 11. do 20. prosinca održava u Hagu bit će prikazan i naš film Lupatva pri nas (Shucking corn with us) koji rekonstruira tradicijski način branja kukuruza u našim krajevima. Pročitajte opširnije ...

Više...

tangierlogo

Dokumentarni film ''Lupatva pri nas'' Luke Klapana uvršten je u službenu selekciju međunarodnog filmskog festivala Tangier iz Maroka koji 8. put za redom okuplja najbolje kratke igrane i dokumentarne filmove, ove godine od 20. do 24. listopada

Više...

duff2013web

Ove  godine  po prvi puta FFVAL je sa svojim dokumentarnim filmom "Milanovih 5 minuta"  sudjelovao  na  II.  DUFF-u,  festivalu filma djece i mladeži zemalja Mediterana.

Više...

kokicemovie

Enin tematski dokumentarni film - Kokice ušao je u konkurenciju za nagradu na Gastro film festivalu Osijek . Festival se održava 6.7.2013. u Osijeku i šaljemo našu delegaciju da nam drži fige za nagradu.

Više...

zad

FFVAL na Reviji hrvatskog filmskog i video stvaralaštva djece koja je jedina je manifestacija u Hrvatskoj posvećena isključivo filmskom stvaralaštvu osnovnoškolaca...

Više...

frfkarlovac

Ove godine FFVAL-ov film "Milanovih 5 minuta" uvršten je u natjecateljski progam Four River Film Festivala Karlovac. Dojmovi našeg posjeta su bili odlični. Organizacija za svaku pohvalu. Prvi puta smo sudjelovali sa filmom ''Milanovih 5 minuta'' i oduševljeni smo!  Već se počinjemo spremati za iduću godinu.

Autorice filma su Anita Kostanjčar, Iva Kajfeš, Kristina Kuković

Pogledajte slike našeg posjeta festivalu ...

Više...


Na One Minute Film & Video Festival u Švicarskoj FFVAL-ov jednominutni film Beba vs. tuta nominiran je od 160 prijavljenih radova među prva tri jednominutna uratka. Radi se o poznatom i priznatom međunarodnom festivalu jednominutnih filmova i svakako je to veliko priznanje radu FFVAL-ovih članova. Nažalost film nije pobijedio ali i ovo se smatra veliki uspjeh.

ffrevija5+ za najmlađe članove FFVAL-a (Foto-Film-Video Amateri Luke), koji su u prošloj sezoni napravili animirani film "BEBA VS. TUTA" i dokumentarni film "RAZGOVOR S BOGOM" s kojima su se plasirali unutar 94 odabrana, od ukupno 152 pristigla filma za konkurenciju na 48. reviji filmskog i video stvaralaštva djece, koja se održala od 23. do 26. rujna 2010. u Zagrebu i time predstavili Općinu Luka i Osnovnu školu Luka.

 

Više...

logo

Talijanski 'Festival de Etnografia Visual Intimalente' u službenu konkurenciju uvrstio je naš film 'Lupatva pri nas' autora Luke Klapana. Peto izdanje ovoga festivala dokumentarnih filmova bit će održano od 8. do 10. 1. 2016. u Italiji.

Više...

youki2015

Igrani film „Ena i žigice" redateljice Ene Hlad uvršten je u festival YOUKI 2015 koji se održava u Austriji. Radi se o najvećem međunarodnom medijskom festivalu za mlade u Austriji. Enin film prikazat će se 19. studenog.

Više...

tuzla

U Tuzli će se od 16. do 20. 9.ove godine održati IV. Tulza film festival južnoslavenskog filma na kojem će se u konkurenciji za dokumentarac prikazati i naš 'Lupatva pri nas" redatelja Luke Klapana.

Više...

Broncazamucavca mala

Naš animirani film "Mucavac" osvojio je treće mjesto tj.broncu na međunarodnom festivalu u Austriji. Ovo je još jedno veliko priznanje radu naših članova i udruge ffval.
.

Više...

festivaldernat

Ugledni austrijski filmski Festival of Nations ove godine po 41. puta održava se u gradiću Lenzingu. Selekcijska komisija
uvrstila je naš film Mucavac u blok Youth.

Više...

mikroart

Filmovi ''Beba Vs. Tuta'' i ''Mucavac'' te film Luke Klapana ''Naš Kruh'' koji je 2008. godine nastao u produkciji FKVKZ-a sudjelovali su u natjecateljskom dijelu 3. Mikro ARTA.  Mikro ART međunarodni je festival amaterskog filma koji je po treći puta održan od 28. – 29. 09. 2012. godine u Beogradu. Naši filmovi izabrani su kao službena konkurencija među četrdeset filmova koji su prikazani za dva dana trajanja festivala.

Fivia2012 mala

Naša vrijedna članica Tea na međunarodnom filmskom festivalu FiVia Berlin 2012 dobila je diplomu za Bebu i tutu. Izuzetno smo ponosni na ovu nagradu jer su samo rijetki dobli diplomu za svoj uradak tako da ova nagrada ima iznimno značenje i priznanje za rad našeg kluba

Selekcijska komisija 49. revije odabrala filmove

I ove godine je na državnu reviju hrvatskog filmskog i video stvaralaštva djece ušao video uradak djece iz OŠ Luka i članova FFVAL-a.

Pročitajte opširnije....

 

Više...

Naš newsletter

Posjećenost

Posjete Sadržajima : 354406

Pretraživanje

Linkovi