FIFES – 1. festival smijeha

Dragi ffvalovci ali i zainteresirani, dana 5. travnja 2013. održava se naš 1. međunarodni filmski festival smijeha ( FIFES) u Zagrebu Vlaška 92. Poželjno je da prisustvuju svi naši članovi, te je u svrhu istog organiziran besplatni prijevoz utobusom s polaskom u 15:30 iz Žeinaca i Luke, te povratak iza 21:00 iz Zagreba. Molim da maloljetne članove najave njihovi roditelji ili staratelji koji su također pozvani. Prijaviti se možete na mail info@ffval.hr ili Aniti Kostanjčar na mobitel

Pogledajte najavu na HRT-u u emisiji Dobro jutro Hrvatska gdje nas je predstavljala naša Anita Kostanjčar

1. Filmski festival smijeha – FIFES
5. i 6. travnja 2013. u STUDIJU SMIJEHA Vlaška 92, Zagreb

Naša udruga FFVAL te Davor i Mija Rogić pokrenuli su 1. Filmski festival smijeha – FIFES – www.fifes.eu Inicijativu su prepoznali i drugi: Morena Begić iz PRGLAS-a, Jadranka Brečak – Rogić, Ana Pejić-Kanapejić komunikacije, Studio smijeha, Komedija s nogu, spiffest – San Pedro International Film Festival, Američko veleposlanstvo, Hrvatski filmski savez, portali Business.hr, Metro, Net.hr, Filmski.net, Port.hr, Foto vijest, Female, Femina, Večernji, Hrvatski filmski portal – Moj film te mnogi drugi.

Krenuli smo s dobrom voljom da zaživi pozitivan duh, da istaknemo smijeh kao lijek u svakodnevici. Želja nam je promovirati prijeko potrebnu vedrinu i smijeh u društvu. Postanite i Vi dio festivala i dajte svoj glas po vama najsmješnijem filmu, jer je jedna od nagrada – nagrada publike.

Ulaz je slobodan!
Dođite i smijte se zajedno s nama u dobroj atmosferi.

Smijeh je lijek i najbolje sredstvo za borbu protiv problema, uz to je i besplatan i ne izdaje se na recept. Jedan je od najdivnijih lijekova koje smo izmislili, stoga izliječimo svijet zabavljajući ga. Trebamo izmamiti i iskoristiti smijeh kako bismo postigli sreću i uspjeh u životu. Smijeh je umijeće i vještina, najmoćnija navika na svijetu. Smijeh je ispušni ventil naše duše, on je odraz mnogih vrlina kao što su: plemenitost, nesebičnost, optimizam, altruizam, nada, empatija, radost, vedrina, sreća… Zato smo mi, organizatori festivala, odlučili pružiti priliku svim ljudima dobre volje koji žele izraziti svoju kreativnu dušu na poseban, zabavan, smiješan i vedar način, putem filmske umjetnosti kao prekrasnog načina ljudskog izražavanja.

Nagrade su:
1.
1. kategorija – filmovi do 18 god / 1., 2. i 3. nagrada
2. kategorija – od 18 god / 1., 2. i 3. nagrada
3. kategorija – komercijalni film / 1. nagrada
2.
Nagrada publike – 1. i 2. kategorija
3.
Nagrada dječjeg žirija – 1. kategorija / filmovi do 18 god.

Nagrađuje:
Atelier Čuraj Jakovljević
Hotel Phoenix
Kozmetički salon Senjka
Prof. Aurelija Rogić

Mi se ne smijemo jer smo sretni, nego smo sretni jer se smijemo 🙂 .

Promovirajmo zajedno prijeko potrebnu vedrinu i smijeh u društvu.
Ako i Vi želite biti dobar glas festivala, javite se na prijava@fifes.eu”> prijava@fifes.eu i postanite volonter/promotor smijeha.

Napominjemo: ulaz je slobodan! Stoga dođite i smijte se zajedno s nama!

Vidimo se na festivalu!
Veseli pozdrav!
Tim festivala
www.fifes.eu