FIFES 5 – Kreće festival

Udruga *Foto-film-video amatera iz Luke – FFVAL*, udruge članice *Hrvatskog filmskog saveza* i Udruga Mistična bića Davora i Mije Rogić, samostalnih autora, inače sudionika na Reviji hrvatskog filmskog stvaralaštva djece već tradicionalno 5. godinu zaredom održavaju FIFES – Filmski festival smijeha u kino dvorani Tuškanac.

Program festivala:

FIFES Junior počinje u 11:00 sati – sa otvorenjem festivala. Festival otvara Damir Folnegović – Blaž. Projekcije počinju u 11:20 traju do 12:00 nakon čega slijedi proglašenje pobjednika.

Nagrade dodjeljuje

Stručni žiri u sastavu Damir Folnegović, Mladen Horvat i Luka Bulić
Dječji žiri
Vrijednosne nagrade organizatora FFVAL-a hrvatskim autorima
FIFES Senior počinje u 19:00 – Festival otvara Mladen Horvat,

Projekcije počinju u 19:15 i traju do 20:30 nakon čega slijedi proglašenje pobjednika u dvije kategorije, strani i domaći autori iznad 18.g. i zatvaranje festivala oko 21:00 sat.

Detalje možete pročitati na službenim stranicama festivala www.fifes.eu

Pozivaju se posjetitelji da posjete festival dobro se zabave i pruže podršku mladim autorima i Kinu Tuškanac. Ulaz je BESPLATAN

Za one koji nažalost neće moći prisustvovati samom fifes junioru imati ćemo direktan streaming na web stranici www.majstori.tv . Hvala udruzi Media talenti iz Zagreba što su nam to omogućili