Održan 5.miniFIFES u Luki

Već tradicionalno, naša udruga održala je 5. miniFIFES u Luki pri čemu je obilježena i 8.godišnjica rada naše udruge. Društveni dom je bio ispunjen do posljednjeg mjesta i ispunjen smijehom. Uz smiješne filmove našu publiku zabavljali su i gosti večeri. Damir Folnegović – Blaž i Mladen Horvat – Denis iz poznatog serijala Večernja škola, a posebno iznenađenje bio je robo animator Nordin Sayeh zvan Nouri koji se pretvorio u robota, a kasnije još i u Hip hopera.
FFVAL danas ima 22 člana Skupštine i preko 30 djece osnovnoškolske dobi i mladeži. Ove godine predstavljena je i nova sekcija Robotičari s kojom je FFVAL započeo u rujnu 2016. Osnivači su bili Tomislav Fajst, profesor tehničke kulture iz OŠ Luka i Mladen Božić, a kasnije im se priključio kao mentor mlađe sekcije i Damir Hržina.
Ova manifestacija bila je prigoda da se podijele zahvalnice i ostala priznanja za odlične rezultate, ali i za potporu FFVAL-a u dosadašnjim i budućim projektima.
Zahvaljujemo se svima na dolasku. VIdimo se i iduće godine!
Napomenuli bi također da svu brigu oko vođenja festivala, tehničku i logističku potporu preuzeli su naši mladi članovi FFVAL-a
Pogledajte kako je to izgledalo u našem videu!